Forside Projekter Hobby Videoer Skitser Modeller 3D Kontakt

Videoer

Video til House of Innovation - Om huset

Denne video har jeg redigeret, produceret og instrueret til House of Innovation i Kolding, hvor DinnsenDesign i sin tid havde kontor. House of Innovation er et inspirerende iværksætter- og rådgivningshus i hjertet af Kolding. Et dynamisk omdrejningspunkt for innovation og iværksætteri - det naturlige sted at starte. Videoen er lavet for at promovere huset og de muligheder iværksættere har som lejer hos House of Innovation.

Video til House of Innovation - Mødelokaler

Denne video er produceret i forlængelse af den tidligere video og omhandler mødelokalerne som alle har mulighed for at leje sig ind i.

ID Temabar - BoxingBAR

Den årlige temabar på Teknisk Fakultet, SDU, bliver traditionen tro afholdt skiftevis af 1. semesterstuderende på de forskellige studieretninger. For os, som Integreret Design studerende, ligger der et stort pres, da vi har vundet flere år i steg. Denne video var med til at hive sejeren hjem endnu engang.

Takke video til Oprah Winfrey

I min tid i San Francisco, hos Media Posse, som praktikant, deltog jeg aktivt i opsætning, optagelse, redigering og post-produktion. En opgave som vi påtog os, var at lave en takke film til Oprah, da hun skulle stoppe hendes talkshow. Det var vildt spændende, da vi snakkede med mange forskellige amerikanere og uanset hvem vi snakkede med, så havde de en positiv holdning til Oprah.

TinyPrints velkomst video til Shutterfly

TinyPrints er et stort firma i Silicon Vally, Palo Alto, som er en online foto service, der printer private folks billeder i alle størrelser. De blev opkøbt af en konkurrent, Shutterfly og i den forbindelse ville de lave en sjov film, for at hilse folkene hos Shutterfly velkommen.

Pratik hos MediaPosse i San Francisco

Jeg havde en kæmpe oplevelse som praktikant i San Francisco, hos Media Posse og lavede derfor denne video for at dokumentere det arbejde jeg havde lavet. Denne opgave er anderledes fra de andre, da den er produceret udelukkende af mig.

Nooka VideoComm 2010 - Nookafesto is a lifestyle

I 2010 var jeg under uddannelse som Multimedie Designer og deltog i et projekt som hed Nookafesto. Det gik ud på at lave en video, som indholdte forskellige ord. Jeg valgte at vise min nyerfarede viden omkring 3D video.

NoMA Video Festival - About me

Inden turen gik til San Francisco, var David Fratto, fra Media Posse på besøg og lavede en video workshop på to uger. I løbet af de to uger deltog jeg i to projekter og denne video er om mig selv og hvor jeg var på daværende tidspunkt. Jeg vandt en pris der hed technical achievement.

NoMA Video Festival 2010 - RoboLov

Vi var et lille hold som lavede denne samme og jeg stod for redigering og post-produktion af filmen. Den er lavet som et lille sjovt indslag.